Вчера около 09:00 часа, на ул. «Ангел Кънчев» във Варна, водачът

...
Вчера около 09:00 часа, на ул. «Ангел Кънчев» във Варна, водачът
Коментари Харесай

Две пешеходки са блъснати от коли във Варна докато пресичат, в единия случай шофьорът избяга

Вчера около 09:00 часа, на ул. «Ангел Кънчев» във Варна, лидерът на неустановено все още транспортно средство, при осъществяване на маневра за завой надясно, блъсна пешеходка, която пресича пътното платно. Това оповестиха от полицият в морския град. 

Вследствие на случая дамата (63 г.) получава фрактура на гривнена става, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. Пострадалата е потърсила лекарска помощ към час след пораждане на произшествието.

По-късно, към 17:20 часа, на бул. «Република»,  44-годишната лидерка на «Сеат» В.П. от Варна, по време на придвижване,  блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая момичето (18 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Пак през вчерашния ден, към 12:45 часа, на кръстовището на бул. «Трети март» и бул. «Ян Хунияди», 31-годишният лидер на «Ауди» А.П. от Варна, при маневра за завой в противоположна посока, не съблюдава преимуществото и блъска «Форд», който се движи насрещно. Вследствие на случая е потърпевш пасажер от втория автомобил (36 г.), който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР